Om företaget

AFFÄRSIDÉ

Idén handlar om att underlätta *sophanteringen i hemmet genom att komprimera soporna produktens funktion för att frigöra mer utrymme. *Vi strävar efter att hjälpa både kunden och miljön, du rymmer mer innan soporna slängs och din soptunna hinner inte bli full lika snabbt, det medför minskade kostnader för extra tömningar och miljön mår bra.

Vår vision är att göra en positiv inverkan på miljön genom att förhoppningsvis halvera användningen av halvfulla soppåsar som slängs, vilket i sin tur kan leda till mindre hämtning av sopor och ett mer kontrollerat sopberg.

OM OSS

Halloj! Namnet är Oskar och det är jag som är VD.  Jag anser mig ha goda  ledaregenskaper. Jag tar hänsyn och respekterar andras åsikter, vilket är något väldigt viktigt om man ska kunna leda på rätt sätt. Entusiasm till att förverkliga våra mål är något som inte får saknas, därav förväntas jag även vara målinriktad. Men för att ha ett fungerande företag som kan stå på fötterna krävs det att jag även är strikt, gränser är till för att korsas, men de är ändå gränser. Att vara kreativ är också ett måste, vart skulle vi hamna utan kreativitet? Som VD måste jag kunna vara social, pratglad och tillmötesgående. Den absolut viktigaste uppgiften är att jag  lyssnar och är  förstående, jag förväntas kunna ta kritik för att sedan omvandla det till en fördel.

Hej jag heter Jonas. Det är som ansvarar för inköp och försäljningar. Jag känner mig ganska självsäker som försäljare och jag kommer göra mitt absolut bästa för att kommunicera så bra jag bara kan med våra kunder. Jag kan argumentera bra kring miljötänk kring vår produkt, som jag brinner för. Jag kommer ta vara på alla säljtillfällen som en chans och utmaning. Jag kommer även kunna hjälpa till mycket kring design och konstruktionen på produkten för att jag har lite tidigare erfarenheter av det. Jag läser även design och konstruktion så även det kommer jag ha styr nytta av i detta arbete.

Tjohej! Ani heter jag och är ansvarig för både marknadsföring & personal. Jag är den enda tjejen i företaget vilket kan vara en fördel i olika situationer. Den inriktning jag läser är design- & produktutveckling vilket jag bl.a. valde för att jag tycker om att vara kreativ & skapa, så jag ska göra mitt bästa för att framföra mina idéer. Jag har ett bra miljötänk & har ett stort  intresse för psykologi, och läser även det som kurs. Det kommer jag kunna utnyttja för att analysera kunden som är en viktig uppgift en marknadsförare har.

Tjenare! Jag heter Abdullah och är ansvarig för ekonomi och kommunikation i företaget. Mina uppgifter är att hålla koll på alla räkningar och viktiga papper till företaget. Personligen gillar jag att träffa människor och var hjälpsam så mycket jag kan eftersom för mig går kunden alltid först. Och med hjälp av  webbutveckling kurs kommer jag kunna designa en vettig hemsida för vår företag.

 

Abdulla noor